Huis van Herinnering (aula Groot-Ammers)

Al jaren stond de aula bij de begraafplaats aan het Liesveld in Groot-Ammers leeg.

Wij vonden het erg jammer dat dit mooie gebouw niet meer gebruikt werd en enkel dienst deed als opslag voor de gemeente.  Na overleg met de gemeente is besloten dat wij de aula gaan huren.
We maken er een ‘huis van herinnering’ van. Deze naam zal binnenkort ook op de gevel komen te staan. In het ‘huis van herinnering’ komt er ruimte voor afscheidsdiensten. Er kunnen ongeveer 40 personen een zitplek krijgen in de aula. Natuurlijk kan er na afloop van een begrafenis ook een condoleance geregeld worden. Hier is ruimte voor maximaal 75 personen, er kunnen statafels neergezet worden. We laten de catering verzorgen door ‘Cuisine Superieure’ uit Groot-Ammers en ook daar is van alles mogelijk.
Wilt u in de periode voorafgaand aan de uitvaart gebruik maken van de aula dan kan dat ook in de vorm van de 24-uurs kamer. U krijgt dan de sleutel en kan zelf naar uw dierbare toe wanneer u dat wilt. U kunt met vrienden of familie afspreken om afscheid te nemen en mag zo lang blijven als u wilt.  Wanneer een overledene niet thuis opgebaard kan worden dan is dit een heel goed en vooral persoonlijk alternatief.

Wilt u een keer een kijkje nemen in het ‘huis van herinnering’? Wij gaan graag met u mee en bespreken de mogelijkheden met u.

Reacties zijn gesloten.