Caroline van Gils

Caroline van Gils


Na een aantal jaren als communicatie- manager gewerkt te hebben in het bedrijfsleven, heb ik besloten de stap te wagen en als uitvaartverzorger aan de slag te gaan. Onze verhuizing in 2008 van Zwolle naar Gorinchem was een mooie aanleiding om de sprong in het diepe te wagen en te bekijken of het vak van uitvaartbegeleider me de voldoening kon geven die ik in mijn andere baan niet meer vond. Persoonlijk contact, en iets kunnen betekenen voor mensen, dat sprak me aan.

Een klein bedrijf waarbij je een band opbouwt met collega’s, maar ook met de families voor wie we werken, dat voelt goed.
Ik vind het fijn wanneer we iets voor mensen kunnen betekenen en een bijdrage kunnen leveren aan een mooi afscheid. Het afscheid geven de nabestaanden zelf vorm, maar wij kunnen de handvatten aanreiken waarmee dat gebeurt.

 

Reageren is niet mogelijk