Corine de Jong

Corine de Jong


Na enige tijd als uitvaartverzorger in loondienst gewerkt te hebben, heb ik vanaf 2014 mijn eigen uitvaartonderneming in Wijk en Aalburg.  Ik heb gemerkt dat je als uitvaartverzorger écht het verschil kunt maken in een moeilijke tijd. Het is mijn passie om mensen terzijde te staan in deze verdrietige periode.

Als gediplomeerd uitvaartverzorger bied ik de kwaliteit en deskundigheid die u van mij mag verwachten. De persoonlijke wijze van werken van Plattel & Van Gils is precies dezelfde werkwijze als die ik zelf gewend ben.

Ook de Alblasserwaard is mij niet onbekend, zelf ben ik geboren en opgegroeid in Papendrecht.
Om die reden werk ik heel graag als freelancer voor Plattel & Van Gils en kunt u mij aan de telefoon krijgen of persoonlijk ontmoeten.

Reacties zijn gesloten.