Disclaimer

Disclaimer


Als u onze website gebruikt, stemt u in met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
De informatie op deze site wordt zo volledig en nauwkeurig mogelijk bijgehouden. Er kunnen op geen enkele wijze rechten aan ontleend worden. Alles onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten. Plattel & Van Gils Uitvaartzorg aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor welke schade op welke manier ontstaan dan ook door het gebruik van deze website. Dit geldt ook voor de beschikbaarheid van deze website.

Privacy
Deze website kan door middel van onderliggende software “cookies” gebruiken. Wij maken echter geen gebruik van enige informatie die hiermee verkregen wordt. Bezoekersinformatie (incl. aantallen) wordt niet op individueel niveau achterhaald en/of gebruikt.

Auteursrecht
Het auteursrecht voor alle informatie en teksten op deze website berust bij Plattel & Van Gils Uitvaartzorg. Vermenigvuldiging of gebruik in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande en schriftelijke toestemming van Plattel & Van Gils Uitvaartzorg.
Wanneer u denkt dat er teksten en/of beeldmateriaal wordt gebruikt waarvan rechthebbende bent en u meent hiervoor geen toestemming te hebben gegeven, kunt u contact met ons opnemen.

Deze website wordt veilig en duurzaam gehost bij Dataplace in Alblasserdam door  

 

Reageren is niet mogelijk