Hans de Waal

Hans de Waal


Van oorsprong ben ik bedrijfskundige en ik ben al vele jaren werkzaam in het vakgebied Facility Management. Hierbij gaat het erom dat de interne dienstverlening binnen een bedrijf op orde is. Binnen Facility Management  zijn begrippen als klantvriendelijkheid en gastvrijheid heel belangrijk. En dan is voor mij ook gelijk de link met de uitvaartwereld gelegd.

In 2016 heb ik het diploma voor uitvaartverzorger behaald bij Docendo. Een langgekoesterde wens werd werkelijkheid! Op dit moment ben ik docent Facility Management aan een HBO-opleiding. Het is voor mij een hele bewuste keuze om daarnaast als freelance uitvaartverzorger/-medewerker actief te zijn. De manier van werken van Plattel & Van Gils spreekt me heel erg aan. Ik heb hier stage mogen lopen en er was meteen een ‘klik’. Ook geef ik freelance training bij Docendo aan uitvaartverzorgers in opleiding.

In het verleden heb ik gewerkt voor gemeente Molenwaard en AV Zorggroep (nu: Present). Wellicht dat ik daarom voor sommigen geen onbekend gezicht heb. Het ondersteunen van mensen tijdens hele moeilijke momenten in hun leven geeft zoveel voldoening!  Bij Plattel & Van Gils is er altijd respect voor de wensen en overtuigingen van de nabestaanden. Daar draag ik graag aan bij!

Reageren is niet mogelijk