uitvaart-gorinchem

Uitvaart in Gorinchem

Uitvaart in Gorinchem

Natuurlijk werken wij ook in Gorinchem. Wij kunnen voor u zowel een begrafenis als crematie in deze gemeente en omstreken verzorgen. 
Inmiddels werken we hier alweer zo’n 15 jaar en zijn dus bekend met de mogelijkheden. 

Wij bezitten in Gorinchem geen eigen uitvaartcentrum, maar maken gebruik van de bestaande mogelijkheden. Het is niet nodig om als ondernemer overal een eigen centrum in te richten, zeker niet wanneer er al voldoende mogelijkheden zijn. 

Wij komen bij u thuis om de uitvaart te bespreken en bekijken wat u het beste past en wat de mogelijkheden zijn. Er zijn meerdere locaties geschikt in Gorinchem om een afscheid vorm te geven. Na de bijeenkomst, de dienst, het samenzijn… hoe u het ook wilt noemen, kunnen we naar de begraafplaats vertrekken voor de begrafenis. Na de begrafenis kunt u ervoor kiezen om nog ergens met een groep mensen na te praten, herinneringen te delen. 

U kunt ook kiezen voor een bijeenkomst in Gorinchem en vervolgens naar een crematorium in de buurt gaan of het afscheid volledig vormgeven in het crematorium.

Ook voorafgaand aan de uitvaart is er een mogelijkheid om mensen de gelegenheid te geven om u te condoleren en/of afscheid te nemen van de overledene. Dit kan thuis of elders op locatie. Ook hier houdt u de regie en samen kijken we wat op dat moment het beste past.

Wij denken met u mee, samen verzorgen we een afscheid dat past bij zowel de overledene als de nabestaanden. U houdt de regie, wij faciliteren en geven de kaders aan waarbinnen het afscheid vorm krijgt. Wij willen samen met u zorgen voor een waardig afscheid. Een afscheid waar u met een goed gevoel op terugkijkt en waardoor u weer de kans krijgt een stap vooruit te maken. 

Reacties zijn gesloten.