Kosten

Kosten


Aan een uitvaart zijn kosten verbonden. De totale kosten vallen grofweg uiteen in twee delen:
De kosten die wij maken voor het regelen, organiseren en begeleiden van de uitvaart en de kosten van producten en diensten van externen die hierbij nodig zijn. Bij de laatste categorie kunt u denken aan de verzorging van de overledene, de kist, rouwvervoer, bloemen, catering en de kosten van de begraafplaats of het crematorium.

Geen opslag
Wij rekenen een basistarief voor onze eigen dienstverlening voor en achter de schermen. Voor de kosten die wij maken bij externen, berekenen wij géén opslag. We rekenen ze één op één aan u door. Ten opzichte van veel collega’s is dit een unieke constructie.
Het betekent dat wij u altijd onafhankelijk en eerlijk kunnen adviseren. We zijn immers niet gebaat bij een duurdere kist, meer volgauto’s of een luxere koffietafel.
Dat voelt goed. Voor u, voor ons!

Begroting
U ontvangt altijd snel van ons een volledig gespecificeerde kostenbegroting (meestal binnen 24 uur na de eerste bespreking). Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.
Mochten er onverhoopt niet voldoende financiële middelen beschikbaar zijn, dan denken wij altijd met u mee in het vinden van creatieve oplossingen om tot een waardige en passende uitvaart te komen.

Reacties zijn gesloten.