Je bent hier:

  1. Home
  2. Pagina

Vertrouwde gezichten

Wij proberen ervoor te zorgen dat u niet meer dan twee van onze mensen treft. Waarom? Omdat het houvast geeft en dat vinden wij belangrijk. Wie het zijn? De mannen en vrouwen van Plattel & Van Gils. Ons gehele team is zeer goed bekend in ons gebied en we werken allemaal volgens dezelfde filosofie en kwaliteitsstandaarden.
Vanuit onze vaste kern kunt u worden begeleid door Karin Pieterse uit Gorinchem of Rianne van Bergeijk uit Papendrecht. Ook Joanne Plattel -gestart in Nieuwpoort, nu wonend in Haaften- en Caroline van Gils uit Gorinchem begeleiden met regelmaat zelf uitvaarten. Wij zijn beiden eigenaar en hebben onze namen aan het bedrijf verbonden. In drukke tijden draaien nog vier gediplomeerde uitvaartverzorgers mee in ons 24-uurs dienstrooster.

Op de dag van de uitvaart komen we vrijwel altijd met tweeën: één van ons is uw aanspreekpunt, de ander is er voor uw gasten. Allebei zijn we op de hoogte van de afspraken die we ter voorbereiding op de uitvaart met u hebben gemaakt. Allebei zien we erop toe. Dat geeft rust.

De uitvaartzorg is voor ieder van ons een bewuste keuze na een eerdere loopbaan.
Een keuze vanuit het hart, met als drijfveer waardevol te zijn
voor de mensen voor wie we werken.

Ons DNA

‘Wees jezelf, werk toegewijd, lever maatwerk’; het zit in het bijzondere DNA van Plattel & Van Gils
Wij hechten er veel waarde aan u goed te ondersteunen bij een uitvaart en gaan dan ook proactief en zorgvuldig te werk, professioneel en met liefde. We zijn zakelijk én betrokken bij u en innovatief in ons vak. Iedereen bij Plattel & Van Gils doet dit werk graag. Het is onze missie te zorgen voor een goed afscheid.
In het logo van Plattel & Van Gils is het de libel die direct in het oog springt. Een dichter schreef: ‘de aarde ontstegen op gouden vleugels, terug naar de bron van licht en liefde…’ Ook zijn er drie sterren als symbool voor degenen die ons ontvallen zijn; dit is een beeld uit de Griekse mythologie. De golvende lijnen verbeelden het nooit stilstaande water van de Lek en Merwede: ‘Panta Rhei’ – alles stroomt, niets blijft hetzelfde. Met een cirkel die deze drie beelden omsluit in komen we terug bij waar alles begon – de eindeloze beweging.