Welkom bij Plattel & van Gils

Je bent hier:

De periode na een overlijden is een verdrietige en intensieve periode. Al snel gaat veel aandacht naar een passend afscheid.

Plattel & Van Gils helpt u vakkundig en toegewijd door deze dagen heen, terwijl u zelf de regie houdt. We proberen altijd vrij snel bij de familie aan tafel te zitten, om samen het proces te doorlopen.

Stap voor stap. Moet de zorg nog aangestuurd worden? Weet u al of het een begrafenis of crematie gaat worden? We bepalen de datum en locatie, gaan de beschikbaarheid na en bespreken alle wensen en mogelijkheden rondom de uitvaart. We nemen u zoveel mogelijk uit handen, maar bouwen ook de nodige rust in. Samen schatten we in wat per dag gedaan kan worden en welke zaken we tot een later tijdstip bewaren.

Onze uitvaartverzorgers staan u met raad en daad bij in alle te maken keuzes en regelen wat moet gebeuren. Onze stijl? We werken bescheiden, op de achtergrond en met veel toewijding en daadkracht. Tegelijkertijd laten we niets aan het toeval over; ons draaiboek is tot in de puntjes geregeld. Welkom, wij zijn Plattel & Van Gils. Wat kunnen we voor u doen?

We proberen altijd vrij snel bij de familie aan tafel te zitten.

ergens op terugvallen
is soms de weg vooruit